Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Opor Daging - gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Opor Daging
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. riblappen,
3 eetl. olie,
1 serehstengel (citroengras), gekneusd
2 salamblaadjes,
zout,
75 ml dikke kokoksmelk (santen asli),
200 ml water

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten,
2 teentjes knoflook,
3 cm gember (jahe/djahé),
1 theel.ketumbar,
1/2 theel djinten.
2,5 cm kentjoer,
2,5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe en de sereh. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg de salamblaadjes en het water toe en laat het vlees gaar stoven. Voeg als het vlees bijna gaar is de kokosmelk toe
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Bernard · 3 years ago
    Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903