banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Tahu Telor Dan Tauge
omelet met tahu en tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu/tofu (1 blok)
100 gr tauge
2 teentjes knoflook
2-3 rode rawits
4 eieren
3 takjes selderij
zout naar smaak
kokend water
olie

Taburan:
garnering:
2 eetl ketjap manis
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu/tofu in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Blancheer de tauge in het kokend water en laat deze uitlekken. Hak de selderij fijn. Klop de eieren los en meng hierdoor het zout, de knoflook, de rawits en de helft van de tauge.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin. Laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Verhit in een koekepan 2 eetl olie en giet het eimengsel erin. Leg daarop de tahu/tofu en deks de pan af. Bak de omelet op laag vuur totdat de eieren gestold zijn. Schep de omelet op een schaal en bestrooi deze met de overige tauge, de ketjap, de gehakte selderij en de bawang goreng.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251413