banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 10 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Tahu Telor Dan Tauge - omelet met tahu en tauge

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Tahu Telor Dan Tauge
omelet met tahu en tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu/tofu (1 blok)
100 gr tauge
2 teentjes knoflook
2-3 rode rawits
4 eieren
3 takjes selderij
zout naar smaak
kokend water
olie

Taburan:
garnering:
2 eetl ketjap manis
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu/tofu in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Blancheer de tauge in het kokend water en laat deze uitlekken. Hak de selderij fijn. Klop de eieren los en meng hierdoor het zout, de knoflook, de rawits en de helft van de tauge.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin. Laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Verhit in een koekepan 2 eetl olie en giet het eimengsel erin. Leg daarop de tahu/tofu en deks de pan af. Bak de omelet op laag vuur totdat de eieren gestold zijn. Schep de omelet op een schaal en bestrooi deze met de overige tauge, de ketjap, de gehakte selderij en de bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39635603