banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Tahu Telor Dan Tauge
omelet met tahu en tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu/tofu (1 blok)
100 gr tauge
2 teentjes knoflook
2-3 rode rawits
4 eieren
3 takjes selderij
zout naar smaak
kokend water
olie

Taburan:
garnering:
2 eetl ketjap manis
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu/tofu in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Blancheer de tauge in het kokend water en laat deze uitlekken. Hak de selderij fijn. Klop de eieren los en meng hierdoor het zout, de knoflook, de rawits en de helft van de tauge.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu/tofu goudbruin. Laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Verhit in een koekepan 2 eetl olie en giet het eimengsel erin. Leg daarop de tahu/tofu en deks de pan af. Bak de omelet op laag vuur totdat de eieren gestold zijn. Schep de omelet op een schaal en bestrooi deze met de overige tauge, de ketjap, de gehakte selderij en de bawang goreng.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36490640