logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pecel Godok Daging
droog gebakken lapjes vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten
300 gr rundvlees
zout
1/2 limoen (sap)
2 rode lomboks
4 kemirienoten
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
400 ml dunne kokosmelk(santen cair)
200 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees met het water halfgaar en snijd het vervolgens in plakjes. Meng het zout en het limoensap en wrijf hiermee het vlees in. Plet vervolgens het vlees met een vleeshamer.
Wrijf of maal de knoflook, de lomboks, de sjalotten en de kemiries fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe erdoor. Leg het vlees in de wok/wadjan en laat het zolang sudderen totdat vrijwel als het vocht is verdampt en de olie it de kokosmelk vrijkomt.

Add comment

Submit

who is online

We have 90 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176731