Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kimchi van komkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kimchi van komkommer

ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl soja saus
1 theel rijstazijn
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl gochugaru
1 theel sesamzaad
2 teentjes knoflook
zeezout

garnering:
1 lente-ui, gesnipperd

bereiding:
Snijd de komkommer in dunne palkjes (5mm dik). Hak de knoflook fijn. Leg de komkommer in een kom en besprenkel deze met het zeezout en laat het 20 minuten rusten. Spoel de komkommer daarna af en druk het vocht eruit.
Meng de sojasaus, de rijstanzijn, de plamsuiker, de gochugaru, het sesamzaad en de knoflook goed doorelkaar en meng de komkommer erdoor. Strooi de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184606