Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kimchi van komkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kimchi van komkommer

ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl soja saus
1 theel rijstazijn
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl gochugaru
1 theel sesamzaad
2 teentjes knoflook
zeezout

garnering:
1 lente-ui, gesnipperd

bereiding:
Snijd de komkommer in dunne palkjes (5mm dik). Hak de knoflook fijn. Leg de komkommer in een kom en besprenkel deze met het zeezout en laat het 20 minuten rusten. Spoel de komkommer daarna af en druk het vocht eruit.
Meng de sojasaus, de rijstanzijn, de plamsuiker, de gochugaru, het sesamzaad en de knoflook goed doorelkaar en meng de komkommer erdoor. Strooi de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 286 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200