Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Geotjeori 겉절이- kimchi salade met paksoy

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Geotjeori 겉절이
kimchi salade met paksoy

Ingrediënten:
450 gr baby paksoy (bok choy)
1 eetl zout
1/2 rode ui
2 bosuitjes
 
ingrediënten marinade:
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl vissaus
1 theel saeujeot (gezouten garnalen)
1 theel sesamolie
1/2 theel sesam zaad
2 theel palmsuiker
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
 
Bereiding:
Maak de paksoy schoon en snijd de harde onderkant eraf. Leg de paksoy in een kom en bestrooi deze gelijkmatig met het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Spoel de paksoy daarna goed af en laat uitlekken.
Snijde de ui in dunne plakjes, de bosuitjes in grove stukjes, hak de saeujeot en de knoflook fijn en rasp de jahe.
Meng de ingrediënten voor de marinade samen met de bosuitjes en de ui en schep dit gelijkmatig door de paksoy. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977