banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Geotjeori 겉절이- kimchi salade met paksoy

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Geotjeori 겉절이
kimchi salade met paksoy

Ingrediënten:
450 gr baby paksoy (bok choy)
1 eetl zout
1/2 rode ui
2 bosuitjes
 
ingrediënten marinade:
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl vissaus
1 theel saeujeot (gezouten garnalen)
1 theel sesamolie
1/2 theel sesam zaad
2 theel palmsuiker
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
 
Bereiding:
Maak de paksoy schoon en snijd de harde onderkant eraf. Leg de paksoy in een kom en bestrooi deze gelijkmatig met het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Spoel de paksoy daarna goed af en laat uitlekken.
Snijde de ui in dunne plakjes, de bosuitjes in grove stukjes, hak de saeujeot en de knoflook fijn en rasp de jahe.
Meng de ingrediënten voor de marinade samen met de bosuitjes en de ui en schep dit gelijkmatig door de paksoy. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39810580