banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Geotjeori 겉절이- kimchi salade met paksoy

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Geotjeori 겉절이
kimchi salade met paksoy

Ingrediënten:
450 gr baby paksoy (bok choy)
1 eetl zout
1/2 rode ui
2 bosuitjes
 
ingrediënten marinade:
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl vissaus
1 theel saeujeot (gezouten garnalen)
1 theel sesamolie
1/2 theel sesam zaad
2 theel palmsuiker
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
 
Bereiding:
Maak de paksoy schoon en snijd de harde onderkant eraf. Leg de paksoy in een kom en bestrooi deze gelijkmatig met het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Spoel de paksoy daarna goed af en laat uitlekken.
Snijde de ui in dunne plakjes, de bosuitjes in grove stukjes, hak de saeujeot en de knoflook fijn en rasp de jahe.
Meng de ingrediënten voor de marinade samen met de bosuitjes en de ui en schep dit gelijkmatig door de paksoy. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37044861