Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Semur Daging Jepara - smoor van rundvlees uit Jepara

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Daging Jepara
smoor van rundvlees uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr schenkel
1000 ml water
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
4 eetl kecap manis
1 eetl olie
7 sjalotjes
1 cm jahe
2 tode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snij de sjalotjes en de lomboks in dunne plakjes en rasp de jahe.
Verhit in een pan het water het vlees samen met het zout, de peper en de nootmuskaat en kook het vlees vrijwel gaar. Schep het vlees uit de pan.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de jahe vopr 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Dan de kecap toevoegen en meng goed. Voeg het vervolgens weer toe aan de bouillon en kook het op laag vuur verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 548 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552