Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Semur Daging Paprika - rundvlees en paprika in een zoete soja saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Semur Daging Paprika
rundvlees en paprika in een zoete soja saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rosbief
1 gele paprika
10 champginons
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 rode rawit
6 eetl kecap manis
1 theel nootmuskaat
1/8 theel kruidnagel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
300 ml water
2 eetl olie 

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes, de paprika in reepjes, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes en de rawit fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten, de knoflook en de rawit voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het verkleurd. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit 15 minuten zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256883