zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Ayam Bali - balinees kipgerecht
- Bebalung Kambing - stoofpotjes van geit/lamsvlees
- Osen petai ampela - gekruide kippenmaagjes met petehbonen
- Sambal Ikan Kering
- ham en wintermeloen soep
- Aubergine en Tahu met chilibonen saus
- Rendang - rendang van rundvlees
- Ayam Masak Hijau - groene kip
- Sambal Lado Terasi Goreng - Gebakken sambal trasi
- Pepes Ayam Tahu - gestoomde kip met tahu in een pakketje
Paad Paag Naam Mun Hoy - broccoli in oestersaus


Paad Paag Naam Mun Hoy
broccoli in oestersaus
broccoli in oestersaus
Ingrediënten:
400 gr broccoli
3 teentjes knoflook
25 ml olie
50 ml oestersaus
zout naar smaak
zwarte peper
Bereiding:
Stoom de broccoli roosjes in 4 minuten gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en frui hierin de knoflook goudbruin. Voeg dan de broccoli, de oestersaus, zout en peper naar smaak en bak dit nog 3 minuten.
400 gr broccoli
3 teentjes knoflook
25 ml olie
50 ml oestersaus
zout naar smaak
zwarte peper
Bereiding:
Stoom de broccoli roosjes in 4 minuten gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en frui hierin de knoflook goudbruin. Voeg dan de broccoli, de oestersaus, zout en peper naar smaak en bak dit nog 3 minuten.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.