Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Paad Khao Pode Onn Gub Gai - jonge maïs met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Paad Khao Pode Onn Gub Gai
jonge maïs met kip
Ingrediënten:
450 gr jonge maïs
4 teentjes knoflook
2 sjalotten
4 lente-uitjes
200 gr kippenvlees
25 ml olie
zout naar smaak
zwarte peper
2 theel suiker
75 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel maïsmeel

Bereiding:
Snijd de knoflook, de sjalotten, de lente-uitjes en de kip in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout, de suiker en de peper toe en bak dit nog 2 minuten. Dan de lente-uitjes en de bouillon toevoegen en dit nog 5 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de mais toevoegen en 3 minuten stoven. Meng het meel met wat water en voeg dit al roerend toe. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275638