logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Paad Khao Pode Onn Gub Gai
jonge maïs met kip
Ingrediënten:
450 gr jonge maïs
4 teentjes knoflook
2 sjalotten
4 lente-uitjes
200 gr kippenvlees
25 ml olie
zout naar smaak
zwarte peper
2 theel suiker
75 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel maïsmeel

Bereiding:
Snijd de knoflook, de sjalotten, de lente-uitjes en de kip in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout, de suiker en de peper toe en bak dit nog 2 minuten. Dan de lente-uitjes en de bouillon toevoegen en dit nog 5 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de mais toevoegen en 3 minuten stoven. Meng het meel met wat water en voeg dit al roerend toe. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397555