Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Paad Fak Thong Sei Kai - gebakken pompoen met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Paad Fak Thong Sei Kai
gebakken pompoen met ei
ingrediënten:
200 gr pompoen
1 ei
2 eetl olie
2 theel geraspte palmsuiker (gula jawa)
1 theel vissaus
150 ml water
2 teentje knoflook

Bereiding:
Snijd de pompoen en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook goudbruin. Voeg dan de pompoen en de het water toe en stoof de pompoen gaar. Meng vervolgens het licht opgeklopte ei erdoor en breng het op smaak met de vissaus en de palmsuiker.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656