banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Njum 2
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Njum 2
Ingrediënten:
500 gr bamboescheuten
4 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
2 eetl vissaus
1 citroen (sap)
3 rode lomboks
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 eetl palmsuiker (gula jawa)

garnering:
takjes verse kruiden (koriander, munt)
3 lente-uitjes,

Bereiding:
Kook eerst de bamboescheuten in ruim water met wat zout voor 2 minuten. Afgieten en daarna de bamboescheuten in smalle reepjes snijden. Snijd de lente-uitjes niet al te fijn en de sjalotten en de knoflook fijn. Verwarm in een wok/wadjan de kokosmelk met de vissaus en meng dit met de lombok, de knoflook, de sjalotten, de palmsuiker en de citroensap. Giet de saus over bamboescheuten en meng dit. Garneer met de lente-uitjes en de blaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40326494