Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Njum 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Njum 2
Ingrediënten:
500 gr bamboescheuten
4 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
2 eetl vissaus
1 citroen (sap)
3 rode lomboks
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 eetl palmsuiker (gula jawa)

garnering:
takjes verse kruiden (koriander, munt)
3 lente-uitjes,

Bereiding:
Kook eerst de bamboescheuten in ruim water met wat zout voor 2 minuten. Afgieten en daarna de bamboescheuten in smalle reepjes snijden. Snijd de lente-uitjes niet al te fijn en de sjalotten en de knoflook fijn. Verwarm in een wok/wadjan de kokosmelk met de vissaus en meng dit met de lombok, de knoflook, de sjalotten, de palmsuiker en de citroensap. Giet de saus over bamboescheuten en meng dit. Garneer met de lente-uitjes en de blaadjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 332 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184722