Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Njum 1 - salade van bamboescheuten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Njum 1
salade van bamboescheuten
Ingrediënten:
400 gr bamboescheuten (reboeng)
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 limoen (sap)
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
2 theel Nuoc Nam (vissaus)
3 eetl kokosmelk
4 lente-uitjes
water
zout

Bereiding:
Snijd de bamboescheuten fijn in smalle reepjes. Kook de bamboescheuten eerst met zout in ruim water voor 2 minuten. giet deze daarna af. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng de lomboks met de overige ingrediënten en meng dit daarna door de bamboescheuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261887