Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Njum 1 - salade van bamboescheuten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Njum 1
salade van bamboescheuten
Ingrediënten:
400 gr bamboescheuten (reboeng)
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 limoen (sap)
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
2 theel Nuoc Nam (vissaus)
3 eetl kokosmelk
4 lente-uitjes
water
zout

Bereiding:
Snijd de bamboescheuten fijn in smalle reepjes. Kook de bamboescheuten eerst met zout in ruim water voor 2 minuten. giet deze daarna af. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng de lomboks met de overige ingrediënten en meng dit daarna door de bamboescheuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182154