zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Acar Campur Bandung - atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten
- Kwee Talem 1 - twee kleuren pudding
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Sontong Kecap - Inktvis in een ketjapsaus
- Pandan Chiffron Cake 1
- Hele - garnaaltjes met kokos
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Pindang Kuning
- Cah pokcoy taoge - gebakken paksoy met tahu en tauge
- Asam Padeh - gestoofde vis
Acer - atjar, basis zoetzure groenten


Acer
atjar, basis zoetzure groenten
atjar, basis zoetzure groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 ml water
125 ml azijn
125 gr suiker
wat zout
1 komkommer in reepjes gesneden
1 wortel in reepjes gesneden
13 rawits
7 sjalotten in vieren gedeeld
Cara membuat:
bereiding:
Doe het water, de suiker, de azijn en het zout in een pan en laat dit voor 1 minuut sudderen. Eerst laten afkoelen voordat de groente toegevoegd wordt.
ingrediënten:
125 ml water
125 ml azijn
125 gr suiker
wat zout
1 komkommer in reepjes gesneden
1 wortel in reepjes gesneden
13 rawits
7 sjalotten in vieren gedeeld
Cara membuat:
bereiding:
Doe het water, de suiker, de azijn en het zout in een pan en laat dit voor 1 minuut sudderen. Eerst laten afkoelen voordat de groente toegevoegd wordt.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.