Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Acer Jahe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acer Jahe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eetl witte suiker
3 cm. gember (jahe/djahé)
200 ml water
4 eetl azijn
1 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
1 eetl gehakte gember

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit door de suiker. Laat dit mengsel voorzichtig carameliseren in een pan op laag vuur. Voeg dan het water toe en laat de caramel oplossen. voeg dan de azijn en de ketjap toe en bindt de saus met aangelengd maïzena. Roer op het laatst de gehakte gember er doorheen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42429985