1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acer Jahe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eetl witte suiker
3 cm. gember (jahe/djahé)
200 ml water
4 eetl azijn
1 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
1 eetl gehakte gember

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit door de suiker. Laat dit mengsel voorzichtig carameliseren in een pan op laag vuur. Voeg dan het water toe en laat de caramel oplossen. voeg dan de azijn en de ketjap toe en bindt de saus met aangelengd maïzena. Roer op het laatst de gehakte gember er doorheen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924