zoeken
Recente reacties

22 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Bakwan Jagung - gekruide maiskoekjes (beignet)
- Rangginang - Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes
- Sambal Bajak
- Babi guling - Geroosterd speenvarken
- Domba Bakar - geroosterde lamskoteletten
- Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt
- Krupuk Udang - garnalen kroekoep
- Pallu Kacci - Gekruide cassave bladeren
- Ampela Ayam Peteh - kippenmaagjes met petehbonen
- Telor asin - zoute eieren
Acer Jahe


Acer Jahe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eetl witte suiker
3 cm. gember (jahe/djahé)
200 ml water
4 eetl azijn
1 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
1 eetl gehakte gember
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit door de suiker. Laat dit mengsel voorzichtig carameliseren in een pan op laag vuur. Voeg dan het water toe en laat de caramel oplossen. voeg dan de azijn en de ketjap toe en bindt de saus met aangelengd maïzena. Roer op het laatst de gehakte gember er doorheen.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eetl witte suiker
3 cm. gember (jahe/djahé)
200 ml water
4 eetl azijn
1 eetl ketjap manis
1 theel maïzena
1 eetl gehakte gember
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de gember en meng dit door de suiker. Laat dit mengsel voorzichtig carameliseren in een pan op laag vuur. Voeg dan het water toe en laat de caramel oplossen. voeg dan de azijn en de ketjap toe en bindt de saus met aangelengd maïzena. Roer op het laatst de gehakte gember er doorheen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.