pittige kool met ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spits- of savoyekool 1 salam blad
zout en peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
2 eieren
Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 cm laos
1 theel trassi
3 rode lomboks
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kluts de beide eieren. Snijd de kool fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze voor 2 minuten mee. Dan de peper, het zout en de nootmuskaat toevoegen gevolgd door de eieren. Blijf de massa omscheppen totdat de eieren gestold zijn en de kool gaar is.
ingrediënten:
500 gr spits- of savoyekool 1 salam blad
zout en peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
2 eieren
Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 cm laos
1 theel trassi
3 rode lomboks
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kluts de beide eieren. Snijd de kool fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze voor 2 minuten mee. Dan de peper, het zout en de nootmuskaat toevoegen gevolgd door de eieren. Blijf de massa omscheppen totdat de eieren gestold zijn en de kool gaar is.