Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sambal Goreng Kol Telor - pittige kool met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Kol Telor
pittige kool met ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spits- of savoyekool 1 salam blad
zout en peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
2 eieren

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 cm laos
1 theel trassi
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kluts de beide eieren. Snijd de kool fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze voor 2 minuten mee. Dan de peper, het zout en de nootmuskaat toevoegen gevolgd door de eieren. Blijf de massa omscheppen totdat de eieren gestold zijn en de kool gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200