logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal Goreng Kol Telor
pittige kool met ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spits- of savoyekool 1 salam blad
zout en peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
2 eieren

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 cm laos
1 theel trassi
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kluts de beide eieren. Snijd de kool fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze voor 2 minuten mee. Dan de peper, het zout en de nootmuskaat toevoegen gevolgd door de eieren. Blijf de massa omscheppen totdat de eieren gestold zijn en de kool gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 158 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392001