1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kalio Empela Leher Dan Usus Ayam
gestoofde kippenniertjes en nekjes
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 kippennekjes
10 kippenmaagjes
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl. olie
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad (kurkuma)
3 asam kandis
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
6 cm kunyit (kurkuma)
3,5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak het vlees goed schoon. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de asam kandis, de jeruk purut, het kunyit blad en de sereh toe en bak dit nog 3 minuten verder. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en laat het geheel 10 zachtjes sudderen. Dan het vlees toevoegen en laat het geheel nog 15 minuten sudderen, totdat al het vocht is verdampt, het vlees gaar is en de olie is vrijgekomen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382061