Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kaki Ayam Masak Pindang - gekruide gestoofde kippenvoeten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaki Ayam Masak Pindang
gekruide gestoofde kippenvoeten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 stuks kippenvoeten (ong. 400 gr)
1000 ml water
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 theel kecap manis
5 belimbing wuluh
3 groene tomaten

Haluskan:
bumbu:
4 sjaltojes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm kunyit
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de belimbing doormidden en de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de voeten en kook deze gaar. Voeg dan de bumbu, de palmsuiker, de peper, de kecap en het zout toe en kook totdat dit volledig is opgenomen.
Voeg dan de belimbing en de tomaten toe en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 294 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036985