Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Kaki Ayam Masak Pindang - gekruide gestoofde kippenvoeten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaki Ayam Masak Pindang
gekruide gestoofde kippenvoeten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 stuks kippenvoeten (ong. 400 gr)
1000 ml water
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 theel kecap manis
5 belimbing wuluh
3 groene tomaten

Haluskan:
bumbu:
4 sjaltojes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm kunyit
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de belimbing doormidden en de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de voeten en kook deze gaar. Voeg dan de bumbu, de palmsuiker, de peper, de kecap en het zout toe en kook totdat dit volledig is opgenomen.
Voeg dan de belimbing en de tomaten toe en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932702