Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Cah Buncis Jamur Tiram - sperziebonen met oesterzwammen in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Buncis Jamur Tiram
sperziebonen met oesterzwammen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
50 gr oesterzwammen
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
2 rode lomboks
4 sjalotjes
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl oestersaus
1/2 theel maizena opgelost in 1/2 theel water
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
1/2 theel sesam zaad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de sperziebonen in stukjes, de oesterzwammen in reepjes en de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de boontjes en de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en meng. Dan de maizena toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Strooi de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626