banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Cah Buncis Jamur Tiram - sperziebonen met oesterzwammen in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah Buncis Jamur Tiram
sperziebonen met oesterzwammen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
50 gr oesterzwammen
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
2 rode lomboks
4 sjalotjes
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl oestersaus
1/2 theel maizena opgelost in 1/2 theel water
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
1/2 theel sesam zaad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de sperziebonen in stukjes, de oesterzwammen in reepjes en de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de boontjes en de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en meng. Dan de maizena toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Strooi de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38903517