Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Cah Buncis Jamur Tiram - sperziebonen met oesterzwammen in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Buncis Jamur Tiram
sperziebonen met oesterzwammen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
50 gr oesterzwammen
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
2 rode lomboks
4 sjalotjes
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl oestersaus
1/2 theel maizena opgelost in 1/2 theel water
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
1/2 theel sesam zaad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de sperziebonen in stukjes, de oesterzwammen in reepjes en de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de boontjes en de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en meng. Dan de maizena toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Strooi de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902635