Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sate ayam madura
kipsate geroosterd in pittige pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen filets
5 eetl kecap manis
1 eetl olie
sate stokjes
 
Bahan sambal kacang:
ingrediënten pindasaus:
200 gr vliespinda's
5 rode rawits
4 kemiri noten
2 rode lomboks
3 eetl palmsuiker
1 theel zout
500 ml heet water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de pasta toe en kook dit zachtjes tot een saus. Gebruik 150 gr van de saus en meng dit met het vlees, de kecap en de olie. Rijg het vlees aan de stokjes. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje halfgaar en bestrooi het vervolgens weer met de saus. Rooster het vlees vervolgens gaar en serveer met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577681