1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate ayam madura
kipsate geroosterd in pittige pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen filets
5 eetl kecap manis
1 eetl olie
sate stokjes
 
Bahan sambal kacang:
ingrediënten pindasaus:
200 gr vliespinda's
5 rode rawits
4 kemiri noten
2 rode lomboks
3 eetl palmsuiker
1 theel zout
500 ml heet water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de pasta toe en kook dit zachtjes tot een saus. Gebruik 150 gr van de saus en meng dit met het vlees, de kecap en de olie. Rijg het vlees aan de stokjes. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje halfgaar en bestrooi het vervolgens weer met de saus. Rooster het vlees vervolgens gaar en serveer met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34411932