1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate ayam madura
kipsate geroosterd in pittige pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen filets
5 eetl kecap manis
1 eetl olie
sate stokjes
 
Bahan sambal kacang:
ingrediënten pindasaus:
200 gr vliespinda's
5 rode rawits
4 kemiri noten
2 rode lomboks
3 eetl palmsuiker
1 theel zout
500 ml heet water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de pasta toe en kook dit zachtjes tot een saus. Gebruik 150 gr van de saus en meng dit met het vlees, de kecap en de olie. Rijg het vlees aan de stokjes. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje halfgaar en bestrooi het vervolgens weer met de saus. Rooster het vlees vervolgens gaar en serveer met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382061