1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Udang
in kokosmelk gestoofde kruidige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr grote garnalen
2 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
150 ml dikke kokosmelk
2 groene lomboks
1 aardappel
1 limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theelzout
1 cm jahe
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding;
Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de aardappel in kleine blokjes. Snijd de lomboks in de lengte doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Marineer de garnalen met het limoensap voor tenminste 20 minuten. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 2 mimuten en voeg dan de jeruk purut en de serai toe en bak dit voor 2 minuten.
Voeg dam de garnalen en de aardappel toe en bak totdat de garnalen van kleur veranderen. Dan de kokosmelk en de lomboks toevoegen en breng al roerend aan de kook. Blijf roeren totdat het geheel gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367