banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulai Udang - in kokosmelk gestoofde kruidige garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Udang
in kokosmelk gestoofde kruidige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr grote garnalen
2 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
150 ml dikke kokosmelk
2 groene lomboks
1 aardappel
1 limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theelzout
1 cm jahe
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding;
Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de aardappel in kleine blokjes. Snijd de lomboks in de lengte doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Marineer de garnalen met het limoensap voor tenminste 20 minuten. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 2 mimuten en voeg dan de jeruk purut en de serai toe en bak dit voor 2 minuten.
Voeg dam de garnalen en de aardappel toe en bak totdat de garnalen van kleur veranderen. Dan de kokosmelk en de lomboks toevoegen en breng al roerend aan de kook. Blijf roeren totdat het geheel gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586430