1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lawar
Salade van sperziebonen en kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr geblancheerde sperziebonen
125 gr geraspte kokos, geroosterd
7 tenen knoflook, geschild, fijngehakt en gebakken
2 Lomboks,
6 rode rawits, fijngesneden
3 theel Sambel sere tabia

Haluskan:
boemboe:
2 eetl base be siap

Taburan:
garnering
bawang goreng

Saus:
250 gr fijngehakt kippenvlees
2 eetl base be siap
bananenbladeren, gesneden in vierkante stukjes van 30 cm
1 theel limoensap
1 theel zout
1/2 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperzieboontjes in stukjes van een halve cm. Ontdoe de lomboks van hun zaadlijsten en snijd deze julliene en de rawits fijn. Meng vervolgens de boontjes, de kokos, de knoflook, de sjalotten, de pepers en de boemboe in een grote schaal goed door elkaar.
Meng voor de saus het fijngehakte kippenvlees en de 2 eetlepels base be siap. Leg dit mengsel in de lengte op een bananenblad en rol het bananenblad strak op. Leg deze rol op aluminiumfolie en rol het opnieuw strak op. Deze rol dan 20 minuten stomen, zodat het vlees gaar wordt. Verwijder dan aluminiumfolie en bananenblad en roer het vlees met een vork los zodat het opnieuw korrelig wordt.
Meng dan het gehaktmengsel met de boontje, breng op smaak met zout, peper en limoensap. Garneer met bawang goreng.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888645