zoeken
Recente reacties

9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Jagung - maiskoekjes
- Udang sayur
- Tumis Jamur Cabai Hijau - roerbak van oesterzwammen met groene peper
- Rempah-rempah
- Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta
- Khao Paad Naam Prig - gebakken rijst met garnalen
- Telur Rempah - gekruide eieren in pittige saus
- Hobak Buchim 호박부침 - pannenkoekjes met courgette
- Pindang Udang Kacang Panjang - gestoofde garnalen met kousenband
- Dadar Goeleh
Lale bobong - maïskorrels met bruine bonen


Lale bobong
maïskorrels met bruine bonen
maïskorrels met bruine bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr gedroogde maïskorrels
250 g bruine bonen
950 ml dunne kokosmelk (santen cair)
Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de mais en de bruine bonen enige uren van tevoren en laat deze daarna uitlekken. Ontvlies de mais door op de mais de stampen. Zeef de mais daarna. Verhit in een pan voldoende water en kook de mais en de bonen 30 minuten totdat deze halfgaar zijn. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit nog zachtjes 15-20 minuten stoven totdat de mais en bonen gaar zijn. Schep deze dan uit de pan en serveer
ingrediënten:
900 gr gedroogde maïskorrels
250 g bruine bonen
950 ml dunne kokosmelk (santen cair)
Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de mais en de bruine bonen enige uren van tevoren en laat deze daarna uitlekken. Ontvlies de mais door op de mais de stampen. Zeef de mais daarna. Verhit in een pan voldoende water en kook de mais en de bonen 30 minuten totdat deze halfgaar zijn. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit nog zachtjes 15-20 minuten stoven totdat de mais en bonen gaar zijn. Schep deze dan uit de pan en serveer
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.