Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Lale bobong - maïskorrels met bruine bonen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Lale bobong
maïskorrels met bruine bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr gedroogde maïskorrels
250 g bruine bonen
950 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de mais en de bruine bonen enige uren van tevoren en laat deze daarna uitlekken. Ontvlies de mais door op de mais de stampen. Zeef de mais daarna. Verhit in een pan voldoende water en kook de mais en de bonen 30 minuten totdat deze halfgaar zijn. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit nog zachtjes 15-20 minuten stoven totdat de mais en bonen gaar zijn. Schep deze dan uit de pan en serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912178