Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Lale bobong - maïskorrels met bruine bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lale bobong
maïskorrels met bruine bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr gedroogde maïskorrels
250 g bruine bonen
950 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de mais en de bruine bonen enige uren van tevoren en laat deze daarna uitlekken. Ontvlies de mais door op de mais de stampen. Zeef de mais daarna. Verhit in een pan voldoende water en kook de mais en de bonen 30 minuten totdat deze halfgaar zijn. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit nog zachtjes 15-20 minuten stoven totdat de mais en bonen gaar zijn. Schep deze dan uit de pan en serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 230 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110653