Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lale bobong - maïskorrels met bruine bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lale bobong
maïskorrels met bruine bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr gedroogde maïskorrels
250 g bruine bonen
950 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de mais en de bruine bonen enige uren van tevoren en laat deze daarna uitlekken. Ontvlies de mais door op de mais de stampen. Zeef de mais daarna. Verhit in een pan voldoende water en kook de mais en de bonen 30 minuten totdat deze halfgaar zijn. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit nog zachtjes 15-20 minuten stoven totdat de mais en bonen gaar zijn. Schep deze dan uit de pan en serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 323 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41037088