zoeken
Recente reacties

20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Zoetzure groenten
- Miang Kham
- Sambal Goreng Daging
- Khao Niaw Sod Sei - gevulde kleefrijstballetjes
- Babat Gongso - gekruide gebakken runderpens uit Semarang
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Miyeok Muchim - zeewier salade
- Babi Rujak 2 - varkensvlees in gekruide saus
- Khor Gai Tod - gecoate gebakken kippenvleugels
- Sateh bumbu sidolie
Zoute Eieren


Zoute Eieren
Ingrediënten:
280 gr zeezout
2000 ml water
8 eieren
Bereiding:
Breng het water met het zout aan de kook. Laat het water afkoelen wanneer het zout is opgelost. Neem een afdekbare pot en leg de eieren daarin. Vul de pot met het zoute water totdat de eieren geheel onderstaan en bewaar dit tenminste 3 weken op een koele plaats voordat de eieren gebruikt worden.
280 gr zeezout
2000 ml water
8 eieren
Bereiding:
Breng het water met het zout aan de kook. Laat het water afkoelen wanneer het zout is opgelost. Neem een afdekbare pot en leg de eieren daarin. Vul de pot met het zoute water totdat de eieren geheel onderstaan en bewaar dit tenminste 3 weken op een koele plaats voordat de eieren gebruikt worden.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.