Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yum Ta Kai
pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
Ingrediënten:
2 serehstengels
2 kleine rode uien
10 gr koriander blaadjes
3 teentjes knoflook
5 rode rawits
2 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl limoensap
1/2 theel geraspte palmsuiker 100 gr varkensvlees
10 grote garnalen (gamba's)
water

Bereiding:
Pel de garnalen en snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan het water en kook het vlees en de garnalen voor 1 minuten. Snijd de uien, de korianderblaadjes en de serehstengels zeer fijn. Wrijf of maal de rawits en de knoflook tot een pasta. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275570