Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yum Ta Kai
pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
Ingrediënten:
2 serehstengels
2 kleine rode uien
10 gr koriander blaadjes
3 teentjes knoflook
5 rode rawits
2 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl limoensap
1/2 theel geraspte palmsuiker 100 gr varkensvlees
10 grote garnalen (gamba's)
water

Bereiding:
Pel de garnalen en snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan het water en kook het vlees en de garnalen voor 1 minuten. Snijd de uien, de korianderblaadjes en de serehstengels zeer fijn. Wrijf of maal de rawits en de knoflook tot een pasta. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239530