banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Yum Nua - salade van gegrild rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yum Nua
salade van gegrild rundvlees
ingrediënten:
450 gr gegrild rundvlees
1 eetl. ongekookte jasmijn rijst
125 gr gesneden komkommer
125 gr gesneden bleekselderij
1 grote in partjes gesneden tomaat of 6 cherry tomaten
5-7 dun gesneden sjalotten
125 gr gesneden munt en korianderblaadjes (voor garnering)
wat slablaadjes (optioneel)

dressing:
2 eetl. limoensap
1 eetl. vissaus (nam pla)
3 theel. suiker
1/2 theel. gestampte gedroogde chilipepers of fijngewreven rode peper

bereiding:
Snijd het gegrilde rundvlees in dunnen plakjes. Bak de ongekookte rjst in een wok/wadjan zonder olie totdat de rijst licht bruin gekleurd is. Stamp of maal de gebakken rijst grof. Meng alle ingrediënten voor de dressing goed in een kom.
Voeg aan de dressing, het vlees, de komkommer, de bleekselderij en de dungesneden slalotten toe. Meng alles goed door elkaar. voeg eventueel de slablaadjes toe.
Dien op en bestrooi de salade met de gestamptje rijst, de munt- en korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36804817