banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yum Nua
salade van gegrild rundvlees
ingrediënten:
450 gr gegrild rundvlees
1 eetl. ongekookte jasmijn rijst
125 gr gesneden komkommer
125 gr gesneden bleekselderij
1 grote in partjes gesneden tomaat of 6 cherry tomaten
5-7 dun gesneden sjalotten
125 gr gesneden munt en korianderblaadjes (voor garnering)
wat slablaadjes (optioneel)

dressing:
2 eetl. limoensap
1 eetl. vissaus (nam pla)
3 theel. suiker
1/2 theel. gestampte gedroogde chilipepers of fijngewreven rode peper

bereiding:
Snijd het gegrilde rundvlees in dunnen plakjes. Bak de ongekookte rjst in een wok/wadjan zonder olie totdat de rijst licht bruin gekleurd is. Stamp of maal de gebakken rijst grof. Meng alle ingrediënten voor de dressing goed in een kom.
Voeg aan de dressing, het vlees, de komkommer, de bleekselderij en de dungesneden slalotten toe. Meng alles goed door elkaar. voeg eventueel de slablaadjes toe.
Dien op en bestrooi de salade met de gestamptje rijst, de munt- en korianderblaadjes.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36330655