banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Yum Nua - salade van gegrild rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yum Nua
salade van gegrild rundvlees
ingrediënten:
450 gr gegrild rundvlees
1 eetl. ongekookte jasmijn rijst
125 gr gesneden komkommer
125 gr gesneden bleekselderij
1 grote in partjes gesneden tomaat of 6 cherry tomaten
5-7 dun gesneden sjalotten
125 gr gesneden munt en korianderblaadjes (voor garnering)
wat slablaadjes (optioneel)

dressing:
2 eetl. limoensap
1 eetl. vissaus (nam pla)
3 theel. suiker
1/2 theel. gestampte gedroogde chilipepers of fijngewreven rode peper

bereiding:
Snijd het gegrilde rundvlees in dunnen plakjes. Bak de ongekookte rjst in een wok/wadjan zonder olie totdat de rijst licht bruin gekleurd is. Stamp of maal de gebakken rijst grof. Meng alle ingrediënten voor de dressing goed in een kom.
Voeg aan de dressing, het vlees, de komkommer, de bleekselderij en de dungesneden slalotten toe. Meng alles goed door elkaar. voeg eventueel de slablaadjes toe.
Dien op en bestrooi de salade met de gestamptje rijst, de munt- en korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40300384