salade van groene mango's
Ingrediënten:
350 gr groene mango's
25 gr kokos
25 gr gedroogde garnalen
3 sjalotjes
6 groene rawits
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 eetl vissaus (nam pla)
1/2 limoen (sap)
Bereiding:
Snijd het vruchtvlees van de mango's julliene. Rooster de kokos droog in een koekepan lichtbruin. Snijd de sjalotten en de rawits fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg eventueel vissaus en limoensap naar smaak toe.
350 gr groene mango's
25 gr kokos
25 gr gedroogde garnalen
3 sjalotjes
6 groene rawits
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 eetl vissaus (nam pla)
1/2 limoen (sap)
Bereiding:
Snijd het vruchtvlees van de mango's julliene. Rooster de kokos droog in een koekepan lichtbruin. Snijd de sjalotten en de rawits fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg eventueel vissaus en limoensap naar smaak toe.