Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gepuk Daging Pedas - pittig gebakken rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gepuk Daging Pedas
pittig gebakken rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr schenkel
600 ml santen
1 eetl asem
4 eetl palmsuiker
1 theel zout
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
11 rode rawits
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken.Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu en kook dit zachtjes totdat het vocht verdampt is. Meng dan de palmsuiker en het zout erdoor. Vervolgens langzaam de santen toevoegen en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en plet het. Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307