1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

rosa
Het recept goed bewaren.
Pisang rai - Gestoofde Banaan in Joomla Article
R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gepuk Daging Sapi Serundeng Khas Sunda
ossenhaas met serundeng op Sundanese wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
700 ml water
6 eetl olie
200 ml runderbouillon (zie recept)
50 gr palmsuiker
1 theel zout
3 salam blaadjes
200 gr vers geraspte kokos
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
7 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in plakken van 1,5 cm dik. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan het vlees toevoegen en kook het vlees gaar en schep uit de pan. Verhit in een pan 3 eetl olie en bak het vlees rondom bruin en bestrooi het met de serundeng.
 
Serundeng:
Rooster de kokos droog in een koekenpan totdat het mooi bruin van kleur is. Eventueel een beetje olie toevoegen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34430697