1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gepuk Daging Sapi Serundeng Khas Sunda
ossenhaas met serundeng op Sundanese wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
700 ml water
6 eetl olie
200 ml runderbouillon (zie recept)
50 gr palmsuiker
1 theel zout
3 salam blaadjes
200 gr vers geraspte kokos
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
7 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in plakken van 1,5 cm dik. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan het vlees toevoegen en kook het vlees gaar en schep uit de pan. Verhit in een pan 3 eetl olie en bak het vlees rondom bruin en bestrooi het met de serundeng.
 
Serundeng:
Rooster de kokos droog in een koekenpan totdat het mooi bruin van kleur is. Eventueel een beetje olie toevoegen.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531