banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Gepuk Daging Sapi Serundeng Khas Sunda - ossenhaas met serundeng op Sundanese wijze
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gepuk Daging Sapi Serundeng Khas Sunda
ossenhaas met serundeng op Sundanese wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
700 ml water
6 eetl olie
200 ml runderbouillon (zie recept)
50 gr palmsuiker
1 theel zout
3 salam blaadjes
200 gr vers geraspte kokos
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
7 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in plakken van 1,5 cm dik. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan het vlees toevoegen en kook het vlees gaar en schep uit de pan. Verhit in een pan 3 eetl olie en bak het vlees rondom bruin en bestrooi het met de serundeng.
 
Serundeng:
Rooster de kokos droog in een koekenpan totdat het mooi bruin van kleur is. Eventueel een beetje olie toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38858601