banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gepukan - Knapperig gebakken rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gepukan
Knapperig gebakken rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 theel, asem
225 ml dunne kokosmelk
zout naar smaak
olie
water

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
4 cm laos
1 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees eerst 1 uur in het water. Laat het uitlekken en snijd het in plakjes. Sla deze plakjes dan plat. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Marineer het vlees met een mengsel van kokosmelk, de boemboe, het zout en de asem en laat dit 30 minuten rusten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de uitgelekte lapjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 269 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40691039