1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Tomat
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 middelgrote tomaten
15 sjalotten
10 tenen knoflook
14 grote rode pepers,
2 theel geroosterde, droge garnalenpasta (trassie)
2 theel vers uitgeperste limoensap (juruk nipis)
zout naar smaak
4 eetlepels olie

Cara membuat:
bereiding
Maak de sjalotten en de knoflook schoon en snijd deze fijn. Onpit de pepers en snijd deze ook fijn. Snijd vervolgens de tomaten in vieren.
Verhit de olie in de wok/wadjan en fruit de fijngesneden sjalotten en de knoflook op een laag vuur. Voeg dan de pepers toe en bak deze nog voor 5 minuten mee. Dan de tomaten en de trassie toevoegen en laat alles nog 10 minuten zachtjes sudderen. Als laatste de limoensap toevoegen en zout naar smaak. Laten afkoelen en fijn wrijven of fijn malen in een keukenmachine

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34411780