banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sambal Tomat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Tomat
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 middelgrote tomaten
15 sjalotten
10 tenen knoflook
14 grote rode pepers,
2 theel geroosterde, droge garnalenpasta (trassie)
2 theel vers uitgeperste limoensap (juruk nipis)
zout naar smaak
4 eetlepels olie

Cara membuat:
bereiding
Maak de sjalotten en de knoflook schoon en snijd deze fijn. Onpit de pepers en snijd deze ook fijn. Snijd vervolgens de tomaten in vieren.
Verhit de olie in de wok/wadjan en fruit de fijngesneden sjalotten en de knoflook op een laag vuur. Voeg dan de pepers toe en bak deze nog voor 5 minuten mee. Dan de tomaten en de trassie toevoegen en laat alles nog 10 minuten zachtjes sudderen. Als laatste de limoensap toevoegen en zout naar smaak. Laten afkoelen en fijn wrijven of fijn malen in een keukenmachine
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37617147