1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Tomat
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 middelgrote tomaten
15 sjalotten
10 tenen knoflook
14 grote rode pepers,
2 theel geroosterde, droge garnalenpasta (trassie)
2 theel vers uitgeperste limoensap (juruk nipis)
zout naar smaak
4 eetlepels olie

Cara membuat:
bereiding
Maak de sjalotten en de knoflook schoon en snijd deze fijn. Onpit de pepers en snijd deze ook fijn. Snijd vervolgens de tomaten in vieren.
Verhit de olie in de wok/wadjan en fruit de fijngesneden sjalotten en de knoflook op een laag vuur. Voeg dan de pepers toe en bak deze nog voor 5 minuten mee. Dan de tomaten en de trassie toevoegen en laat alles nog 10 minuten zachtjes sudderen. Als laatste de limoensap toevoegen en zout naar smaak. Laten afkoelen en fijn wrijven of fijn malen in een keukenmachine

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619