1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Tomat
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 middelgrote tomaten
15 sjalotten
10 tenen knoflook
14 grote rode pepers,
2 theel geroosterde, droge garnalenpasta (trassie)
2 theel vers uitgeperste limoensap (juruk nipis)
zout naar smaak
4 eetlepels olie

Cara membuat:
bereiding
Maak de sjalotten en de knoflook schoon en snijd deze fijn. Onpit de pepers en snijd deze ook fijn. Snijd vervolgens de tomaten in vieren.
Verhit de olie in de wok/wadjan en fruit de fijngesneden sjalotten en de knoflook op een laag vuur. Voeg dan de pepers toe en bak deze nog voor 5 minuten mee. Dan de tomaten en de trassie toevoegen en laat alles nog 10 minuten zachtjes sudderen. Als laatste de limoensap toevoegen en zout naar smaak. Laten afkoelen en fijn wrijven of fijn malen in een keukenmachine
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959291