1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Toma Trasi
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 sjalot
2 rode lombok
13 rawits
1 tomaat
2 theel trasi bakar
2 theel suiker
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalot, de lombos en de tomaa fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de ingrediënten met uitzondering van de suiker en het zout voor 3 minuten. Laat het afkoelen. Wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten fijn tot een pasta.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812432