logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tempe Masak Taoco
gebakken gekruide tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tempe
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 cm laos
2 rode lomboks
2 eetl taoco
1 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat (zie recept)
1/4 theel peper
50 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in kleine reepjes, de lomboks in ringen en de knoflook en sjalotjes fijn. Wrijf of maal de laos fijn.
Verhit in een pan olie en bak de tempe krokant en zet apart. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de laos en lomboks voor 3 minuten. Voeg de taoco toe en meng alles goed. Vervolgens de tempe, de kecap, de saus tomat en de peper toevoegen en meng. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 70 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421737