zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Kimchi Kongnamul Guk - tauge soep met kimchi
- Sop ekor sapi - ossestaartsoep
- Nasi Goreng 2
- Unti
- Cakalang Suwir Manado - warme tonijnsalade uit Manado
- Rundvlees met aardappelen
- Lempeng Pisang - bananenflensjes
- Empal pedis - droogggebakken vlees
- Sayur Lembayung - Sajoer van vis met kousenband
- Gulai Buluh Udang - Garnalen met bamboe curry
Tempe Masak Taoco - gebakken gekruide tempe


Tempe Masak Taoco
gebakken gekruide tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tempe
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 cm laos
2 rode lomboks
2 eetl taoco
1 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat (zie recept)
1/4 theel peper
50 ml water
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in kleine reepjes, de lomboks in ringen en de knoflook en sjalotjes fijn. Wrijf of maal de laos fijn.
Verhit in een pan olie en bak de tempe krokant en zet apart. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de laos en lomboks voor 3 minuten. Voeg de taoco toe en meng alles goed. Vervolgens de tempe, de kecap, de saus tomat en de peper toevoegen en meng. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.