Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Tempe Masak Taoco - gebakken gekruide tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tempe Masak Taoco
gebakken gekruide tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tempe
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 cm laos
2 rode lomboks
2 eetl taoco
1 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat (zie recept)
1/4 theel peper
50 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in kleine reepjes, de lomboks in ringen en de knoflook en sjalotjes fijn. Wrijf of maal de laos fijn.
Verhit in een pan olie en bak de tempe krokant en zet apart. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de laos en lomboks voor 3 minuten. Voeg de taoco toe en meng alles goed. Vervolgens de tempe, de kecap, de saus tomat en de peper toevoegen en meng. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936676