1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tempe Masak Keluak
gebakken gestoofde tempe met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
50 gr sperziebonen
3 witte kool bladeren
6 rode rawits
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras, witte deel
2 asam kandis
1 theel zout
2 theel palmsuiker
300 ml water
1 lente-ui
olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
1 theel ketumbar
3 kemiri noten
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm laos
2 keluak/kluwek, geweekt

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in stukjes. Verhit in een pan olie en bak de tempe goudbruin en zet apart. Snijd de lent-ui, de sperziebonen en de kool bladeren in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de rawits, de jeruk purut, de sereh en de asam kandis voor 4 minuten. Voeg dan de boontjes, de tempe en de kool toe en meng goed. Vervolgens het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook en kook het geheel verder zachtjes gaar. Schep de lente-ui erdoor en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35877577