banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tempe masak cabai gendot - gebakken tempe met gendot

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tempe masak cabai gendot
gebakken tempe met gendot

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
5 gendot pepers
1/2 theel oestersaus
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes van 1cm. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de pepers in reepjes. Verhit in een pan de olie en bak de tempe rondom bruin en laat deze uitlekken
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de gendot toe en bak deze zacht. Dan de kecap en de oestersaus er door scheppen. Vervolgens de tempe, het zout en de palmsuiker er door scheppen. Voeg het water toe en bak het geheel todat het vocht is geabsorbeerd.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073395