Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tempe masak cabai gendot - gebakken tempe met gendot

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tempe masak cabai gendot
gebakken tempe met gendot

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
5 gendot pepers
1/2 theel oestersaus
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes van 1cm. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de pepers in reepjes. Verhit in een pan de olie en bak de tempe rondom bruin en laat deze uitlekken
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de gendot toe en bak deze zacht. Dan de kecap en de oestersaus er door scheppen. Vervolgens de tempe, het zout en de palmsuiker er door scheppen. Voeg het water toe en bak het geheel todat het vocht is geabsorbeerd.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457