Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi Dagang 2 - gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nasi Dagang 2
gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
Bahan-bahan;
ingrediënten;
100 gr rijst
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 eetl klabat (fenugreek)
9 cm gember (jahe/djahé)
10 sjalotten
6 teentjes knoflook
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de rijst voor 3 uur in water en laat het daarna uitlekken. Stoom de rijst vervolgens voor 20 minuten. Rasp de gember en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng de dunne kokosmelk met de gember, de sjalotten, de knoflook, de klabat met de rijst en laat dit 2 uur rusten. Meng vervolgens het zout, de suiker en de dikke kokosmelk erdoor en stoom de rijst vervolgens verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914165