Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi Dagang 2 - gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Dagang 2
gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
Bahan-bahan;
ingrediënten;
100 gr rijst
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 eetl klabat (fenugreek)
9 cm gember (jahe/djahé)
10 sjalotten
6 teentjes knoflook
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de rijst voor 3 uur in water en laat het daarna uitlekken. Stoom de rijst vervolgens voor 20 minuten. Rasp de gember en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng de dunne kokosmelk met de gember, de sjalotten, de knoflook, de klabat met de rijst en laat dit 2 uur rusten. Meng vervolgens het zout, de suiker en de dikke kokosmelk erdoor en stoom de rijst vervolgens verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036865