Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Nasi Goerih Pontianak

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Goerih Pontianak

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr rijst
1000 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salam blaadjes
4 hardgekookte eieren
3 fijngesneden uien
3 fijngesneden teentje knoflook
wat sambal
zout
abon abon (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst met de kokosmelk en daarbij toegevoegd de salamblaadjes gaar. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de uien en de knoflook. Laat uitlekken. Snijd de eien doormidden. Leg de gare rijst in het midden van een schaal en leg de eieren er om heen. Leg de abon abon in het midden van de rijst en bestrooi het geheel met de gefruite uitjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184771