1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goerih Pontianak

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr rijst
1000 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salam blaadjes
4 hardgekookte eieren
3 fijngesneden uien
3 fijngesneden teentje knoflook
wat sambal
zout
abon abon (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst met de kokosmelk en daarbij toegevoegd de salamblaadjes gaar. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de uien en de knoflook. Laat uitlekken. Snijd de eien doormidden. Leg de gare rijst in het midden van een schaal en leg de eieren er om heen. Leg de abon abon in het midden van de rijst en bestrooi het geheel met de gefruite uitjes.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774294