Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Nasi Dagang - gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nasi Dagang
gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
Bahan-bahan;
ingrediënten:
375 gr pandanrijst
90 gr kleefrijst
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
250 ml santen cair (dunne kokosmelk)
3 sjalotten
3 cm gember
1/4 theel klabat (fenugreek)
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de pandanrijst voor een nacht in water en laat het daarna uitlekken. Meng de pandanrijst met de kleefrijst en stoon\m het voor 3 minuten. Meng dan de dunne kokosmelk erdoor en stoom het voor 2 minuten. Meng vervolgens de dikke kokosmelk, de klabat en het zout erdoor en stoom het geheel totdat de rijst gaar is en al het kokosmelk is opgenomen. Rasp de gember en snijd de sjalotten fijn en meng dit door de rijst. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080977