1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Dagang
gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
Bahan-bahan;
ingrediënten:
375 gr pandanrijst
90 gr kleefrijst
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
250 ml santen cair (dunne kokosmelk)
3 sjalotten
3 cm gember
1/4 theel klabat (fenugreek)
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de pandanrijst voor een nacht in water en laat het daarna uitlekken. Meng de pandanrijst met de kleefrijst en stoon\m het voor 3 minuten. Meng dan de dunne kokosmelk erdoor en stoom het voor 2 minuten. Meng vervolgens de dikke kokosmelk, de klabat en het zout erdoor en stoom het geheel totdat de rijst gaar is en al het kokosmelk is opgenomen. Rasp de gember en snijd de sjalotten fijn en meng dit door de rijst. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36097113