Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Nasi Dagang - gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Dagang
gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
Bahan-bahan;
ingrediënten:
375 gr pandanrijst
90 gr kleefrijst
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
250 ml santen cair (dunne kokosmelk)
3 sjalotten
3 cm gember
1/4 theel klabat (fenugreek)
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de pandanrijst voor een nacht in water en laat het daarna uitlekken. Meng de pandanrijst met de kleefrijst en stoon\m het voor 3 minuten. Meng dan de dunne kokosmelk erdoor en stoom het voor 2 minuten. Meng vervolgens de dikke kokosmelk, de klabat en het zout erdoor en stoom het geheel totdat de rijst gaar is en al het kokosmelk is opgenomen. Rasp de gember en snijd de sjalotten fijn en meng dit door de rijst. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42101038