banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gepuk Daging
in kokosmelk gestoofd vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runder schenkel
1000 ml water
2 salam blaadjes
2 serehstengels
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
75 gr palmsuiker
500 ml santen cair
200 ml santen asli
1 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 eetl ketumbar
1/4 theel jinten
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam en de sereh en kook het half gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakjes en plet deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Voeg het vlees samen met de bumbu, het zout, de peper en de palmsuiker bij 1000ml bouillon en stoof dit todat het vocht vrijwel is verdwenen. Voeg de santen cair toe en laat dit indikken. Dan de santen alsi en het asemwater toevoegen en stoof dit totdat het vocht is verdwenen. Verhit in een pan wat olie en bak het vlees bruin.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229931