1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gepuk Daging
in kokosmelk gestoofd vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runder schenkel
1000 ml water
2 salam blaadjes
2 serehstengels
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
75 gr palmsuiker
500 ml santen cair
200 ml santen asli
1 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 eetl ketumbar
1/4 theel jinten
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam en de sereh en kook het half gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakjes en plet deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Voeg het vlees samen met de bumbu, het zout, de peper en de palmsuiker bij 1000ml bouillon en stoof dit todat het vocht vrijwel is verdwenen. Voeg de santen cair toe en laat dit indikken. Dan de santen alsi en het asemwater toevoegen en stoof dit totdat het vocht is verdwenen. Verhit in een pan wat olie en bak het vlees bruin.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976594