1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal luat
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 rode lomboks
5 sjalotten
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
1 theel suiker
1 tomaat
1/2 citroen (sap)
zout naar smaak
1 eetl fijngehakte bieslook
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten behalve de olie, de bieslook en het citroensap tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta voor 2 minuten. Meng dan het citroensap en de bieslook erdoor.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35258417