Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 rode lomboks
5 sjalotten
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
1 theel suiker
1 tomaat
1/2 citroen (sap)
zout naar smaak
1 eetl fijngehakte bieslook
1 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten behalve de olie, de bieslook en het citroensap tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta voor 2 minuten. Meng dan het citroensap en de bieslook erdoor.
ingrediënten:
10 rode lomboks
5 sjalotten
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
1 theel suiker
1 tomaat
1/2 citroen (sap)
zout naar smaak
1 eetl fijngehakte bieslook
1 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten behalve de olie, de bieslook en het citroensap tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta voor 2 minuten. Meng dan het citroensap en de bieslook erdoor.