1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal luat
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 rode lomboks
5 sjalotten
1 theel trassi
1/2 theel ketumbar
1 theel suiker
1 tomaat
1/2 citroen (sap)
zout naar smaak
1 eetl fijngehakte bieslook
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten behalve de olie, de bieslook en het citroensap tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta voor 2 minuten. Meng dan het citroensap en de bieslook erdoor.

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131