Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal Malakka

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Malakka
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 rode lomboks
7 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 cm laos
1 serehstengel
2 theel asem
4 eetl water
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl olie
2 theel trassi

Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten, behalve de olie en de kokosmelk, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het geheel zachtjes totdat de olie vrijkomt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100489