Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Goreng Labu Siam - pittig gestoofde gekruide chayote

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Labu Siam
pittig gestoofde gekruide chayote

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr labu siam / chayote
2 kippenlevertjes
2 spiermagen, gekookt
2 asam jawa
1 salam blad
4 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
500 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1/2 theel peper
6 rode lomboks
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote julienne. snijd de lever in plakjes en de spiermagen in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut en de serai voor 5 minuten. Voeg dan de lever en de spiermagen toe en meng goed. Dan de chayote toevoegen en met goed.
Vervolgens de kokosmelk toevoegen en kook op laag vuur totdat de saus is ingedikt en het geheel gaar is geworden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030369