1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Udang Bayam
garnalen en spinazie soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
1 bosje bayam (spinazie)
2 sjalotten
2 rode lomboks
1 teentje knoflook
2 cm kunyit
1 theel zout
500 ml visbouillon
500 ml santen cair
125 ml santen asli
2 eelt olie

Cara membuat:
bereiding:
Was en pel de garnalen. Was de bayam en snijd het blad van de stengels. Snijd de stengels en de blaadjes grof. Snijd de sjalotten fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de kunyit fijn tot een pasta en snijd de knoflook fijn. Hak de garnalen fijn. 
Verhit in een wok de olie en bak de sjalotten en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook en de kunyit toe en bak dit voor 1 minuut. Vervolgens de bayam stengels toevoegen en bak dit 2 minuten. Dan het zout, de bouillon en de santen cair toevoegen en dit 5 minuten laten sudderen. Vervolgens de bayam blaadjes toevoegen en 3 minuten laten sudderen. Dan de garnalen toevoegen en de santen asli en dit nog 2 minuten laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413955