banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Udang Bayam - garnalen en spinazie soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Udang Bayam
garnalen en spinazie soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
1 bosje bayam (spinazie)
2 sjalotten
2 rode lomboks
1 teentje knoflook
2 cm kunyit
1 theel zout
500 ml visbouillon
500 ml santen cair
125 ml santen asli
2 eelt olie

Cara membuat:
bereiding:
Was en pel de garnalen. Was de bayam en snijd het blad van de stengels. Snijd de stengels en de blaadjes grof. Snijd de sjalotten fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de kunyit fijn tot een pasta en snijd de knoflook fijn. Hak de garnalen fijn. 
Verhit in een wok de olie en bak de sjalotten en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook en de kunyit toe en bak dit voor 1 minuut. Vervolgens de bayam stengels toevoegen en bak dit 2 minuten. Dan het zout, de bouillon en de santen cair toevoegen en dit 5 minuten laten sudderen. Vervolgens de bayam blaadjes toevoegen en 3 minuten laten sudderen. Dan de garnalen toevoegen en de santen asli en dit nog 2 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564705