1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Udang Bayam
garnalen en spinazie soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
1 bosje bayam (spinazie)
2 sjalotten
2 rode lomboks
1 teentje knoflook
2 cm kunyit
1 theel zout
500 ml visbouillon
500 ml santen cair
125 ml santen asli
2 eelt olie

Cara membuat:
bereiding:
Was en pel de garnalen. Was de bayam en snijd het blad van de stengels. Snijd de stengels en de blaadjes grof. Snijd de sjalotten fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de kunyit fijn tot een pasta en snijd de knoflook fijn. Hak de garnalen fijn. 
Verhit in een wok de olie en bak de sjalotten en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook en de kunyit toe en bak dit voor 1 minuut. Vervolgens de bayam stengels toevoegen en bak dit 2 minuten. Dan het zout, de bouillon en de santen cair toevoegen en dit 5 minuten laten sudderen. Vervolgens de bayam blaadjes toevoegen en 3 minuten laten sudderen. Dan de garnalen toevoegen en de santen asli en dit nog 2 minuten laten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710