Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur bening kacang panjang - Sajoer van kousenband en maïs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur bening kacang panjang
Sajoer van kousenband en maïs
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gr kousenband
5 maïskolven
4 sjalotten
l00 gr taugé
5 cm temu kunci
1 theel, suiker
150 ml water
zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de mais van de kolven, de kouseband in kleine stukjes en de sjalotten in dunne plakjes. Verhit het water in een pan en voeg daar de kouseband, de mais, de temu kunci, de suiker en zout naar smaak toe en laat dit 5 minuten koken. Voeg dan de taugé toe en stoof dit nog 5 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024