Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pindasaus 7

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindasaus 7

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
100 gr gebakken pinda's
100 ml water
50 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 sjalotten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
3 jeruk purutblaadjes
1 theel trassi bakar
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel asem
1 theel zout
1 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn en kneus deze samen met de jeruk purutblaadjes. Wrijf of maal de pinda’s fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en los de pinda’s hierin op samen met de kokosmelk. Voeg de overige ingrediënten eraan toe en laat het geheel nog zachtjes 3 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251800