Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pindasaus 6

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Pindasaus 6

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gebrande pinda's
500 ml water
4 theel ketjap manis
50 ml azijn

Haluskan:
boemboe:
2 theel sambal ulek
2 theel suiker
5 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara Membuat:
bereiding:
Maal de pinda's fijn en meng dit met het water en laat dit zachtjes aan de kook komen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Voeg dit toe aan de pinda's en dan de azijn en ketjap. Laat het geheel nog 15 minuten zachtjes stoven en indikken. Bestrooi met bawang goreng
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626