Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tinolang Manok - gestoofde kip met gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tinolang Manok 
gestoofde kip met gember

Ingrediënten:
1000 gr kip
1 papaya
9 cm jahe
11 dahon ng sili (chili/kerrie blaadjes)
1000 ml water
6 teentjes knoflook
1 rode ui
2 eetl vissaus
4 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in stukken, de papaya in dunne reepjes en rasp de jahe. Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de gember voor 3 minuten. Voeg het water en de kip toe en laat dit zachtjes sudderen voor 25 minuten. Voeg dan de vissaus, de papaya en laat dit 5 minuten sudderen. Roer de chili blaadjes erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248214