Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tinolang Manok - gestoofde kip met gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tinolang Manok 
gestoofde kip met gember

Ingrediënten:
1000 gr kip
1 papaya
9 cm jahe
11 dahon ng sili (chili/kerrie blaadjes)
1000 ml water
6 teentjes knoflook
1 rode ui
2 eetl vissaus
4 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in stukken, de papaya in dunne reepjes en rasp de jahe. Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de gember voor 3 minuten. Voeg het water en de kip toe en laat dit zachtjes sudderen voor 25 minuten. Voeg dan de vissaus, de papaya en laat dit 5 minuten sudderen. Roer de chili blaadjes erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030169