Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Percik Malayu - geroosterde/gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Percik Malayu
geroosterde/gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
5 eetl asamwater
75 ml kokosmelk
2 theel zout
1 theel peper
1 theel kaneel

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 serai/sereh/citreongras, witte deel
8 cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng hierdoor het asamwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de kaneel en vorm een marinade.
Marineer hiermee de kip voor tenminste 12 uur. Leg dan de kip met de marinade in een ovenschaal en bak de kip op 180 graden in 50 minuten bruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018418