logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Percik Malayu
geroosterde/gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
5 eetl asamwater
75 ml kokosmelk
2 theel zout
1 theel peper
1 theel kaneel

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 serai/sereh/citreongras, witte deel
8 cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng hierdoor het asamwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de kaneel en vorm een marinade.
Marineer hiermee de kip voor tenminste 12 uur. Leg dan de kip met de marinade in een ovenschaal en bak de kip op 180 graden in 50 minuten bruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 74 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154286