Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Percik Malayu - geroosterde/gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Percik Malayu
geroosterde/gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
5 eetl asamwater
75 ml kokosmelk
2 theel zout
1 theel peper
1 theel kaneel

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 serai/sereh/citreongras, witte deel
8 cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng hierdoor het asamwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de kaneel en vorm een marinade.
Marineer hiermee de kip voor tenminste 12 uur. Leg dan de kip met de marinade in een ovenschaal en bak de kip op 180 graden in 50 minuten bruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629