Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Percik Malayu - geroosterde/gebakken kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Percik Malayu
geroosterde/gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
5 eetl asamwater
75 ml kokosmelk
2 theel zout
1 theel peper
1 theel kaneel

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 serai/sereh/citreongras, witte deel
8 cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng hierdoor het asamwater, de kokosmelk, het zout, de peper en de kaneel en vorm een marinade.
Marineer hiermee de kip voor tenminste 12 uur. Leg dan de kip met de marinade in een ovenschaal en bak de kip op 180 graden in 50 minuten bruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 258 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911914