1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Percik
geroosterde pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1500 gr)
4 theel asem
100 ml water
300 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 serehstengel
1 theel kaneel 
5 theel sambal ulek (zie recept) of 4 rode lomboks
1 theel zout
1 theel peperkorrels

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 6 stukken. Meng de asem met het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het asemwater en de santen asli. Marineer hiermee de kip voor tenminste 3 uur. Rooster vervolgens de kip langzaam in 40 minuten boven een houtskoolvuurtje gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387796