1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Percik
geroosterde pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip (1500 gr)
4 theel asem
100 ml water
300 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 serehstengel
1 theel kaneel 
5 theel sambal ulek (zie recept) of 4 rode lomboks
1 theel zout
1 theel peperkorrels

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 6 stukken. Meng de asem met het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het asemwater en de santen asli. Marineer hiermee de kip voor tenminste 3 uur. Rooster vervolgens de kip langzaam in 40 minuten boven een houtskoolvuurtje gaar.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089110