banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Paprika
gebakken gekruide paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr paprik (rood en groen)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel sambal trasi (zie recept)
2 cm laos
1 theel palmsuiker
1 serehstengel
1 salamblad
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de konoflook, de laos, de sambal en de palmsuiker fijn tot een pasta. Snijd de parika's in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de parika, de sereh, de salam en de santen toe en laat de paprika zachtjes beetgaar stoven.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36330655