1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Labu Siam Petai
chayote met peteh bonen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 labu siam/chayote
1 tahu
50 gr rebon
2 groene lomboks
6 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
12 petai/peteh bonen, gehalveer
400 ml kokosmelk
1/2 theel palmsuiker
olie
water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel terasi/trasi
1 theel ebi

Cara membuat:
bereiding:
Week de rebon eerst in water, uit laten lekken en bak deze daarna bruin. Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan olie en bak de tahu bruin en zet apart. Snijd de lomboks in ringen en de chayote julienne. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de salam, de jeruk purut en de laos voor 5 minuten. Voeg de rebon toe en meng goed. Dan de petai bonen en de chayote toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761092