Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal Goreng Labu Siam Petai - chayote met peteh bonen in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Labu Siam Petai
chayote met peteh bonen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 labu siam/chayote
1 tahu
50 gr rebon
2 groene lomboks
6 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
12 petai/peteh bonen, gehalveer
400 ml kokosmelk
1/2 theel palmsuiker
olie
water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel terasi/trasi
1 theel ebi

Cara membuat:
bereiding:
Week de rebon eerst in water, uit laten lekken en bak deze daarna bruin. Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan olie en bak de tahu bruin en zet apart. Snijd de lomboks in ringen en de chayote julienne. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de salam, de jeruk purut en de laos voor 5 minuten. Voeg de rebon toe en meng goed. Dan de petai bonen en de chayote toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436198