banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Labu Siam Petai - chayote met peteh bonen in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Labu Siam Petai
chayote met peteh bonen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 labu siam/chayote
1 tahu
50 gr rebon
2 groene lomboks
6 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
12 petai/peteh bonen, gehalveer
400 ml kokosmelk
1/2 theel palmsuiker
olie
water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel terasi/trasi
1 theel ebi

Cara membuat:
bereiding:
Week de rebon eerst in water, uit laten lekken en bak deze daarna bruin. Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan olie en bak de tahu bruin en zet apart. Snijd de lomboks in ringen en de chayote julienne. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de salam, de jeruk purut en de laos voor 5 minuten. Voeg de rebon toe en meng goed. Dan de petai bonen en de chayote toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585463